Toetsenbord en muis

Een goede combinatie draadloos toetsenbord en muis is onmisbaar. Hoe jij je computergebruik ervaart, hangt namelijk veel af van de apparatuur waarmee je werkt. Veel mensen kopen een dure computer en bezuinigen op de randapparatuur. Wil je optimaal gebruik maken van jouw systeem, dan zal je toch echt op zoek moeten gaan naar de meest ideale set. Een draadloos toetsenbord en muis kunnen daarbij een grote aanwinst zijn. Draadloze apparatuur geeft je immers meer vrijheid. Maar waar let je op als je dat wilt kopen? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Waarom kiezen voor een draadloos toetsenbord en muis?

Het grote voordeel hiervan is natuurlijk het gebruiksgemak (je kunt immers overal gaan zitten doordat je apparaten draadloos zijn) en de ruimte die je bespaart omdat er geen snoeren over je bureau heen lopen. Het ziet er dus ook nog eens netter uit. Ook is een dergelijke combinatie comfortabeler. Je kunt immers je randapparatuur zo plaatsen als jij het lekkerste werkt. Geen last meer van te korte snoeren maar gewoon zelf de juiste plek uitzoeken. Als je lekkerder kunt zitten heb je ook minder last op vervelende lichamelijke klachten, zoals rugpijn door een verkeerde houding of een zere arm. Er zijn dus meerdere redenen om te kiezen voor een dergelijke samenstelling.

Waar let je op bij de koop van een draadloos toetsenbord en muis?

Er zijn meerdere punten waarop je moet letten bij de aanschaf van een dergelijke samenstelling. Naast de gebruikelijke dingen, zoals het ergonomisch gebruiksgemak, de toetsaanslag (is deze niet te zwaar, bijvoorbeeld) en extra opties zoals een scrollwiel, zul je bij ook moeten letten op de manier van ontvangen en verzenden van de signalen. Tegenwoordig zijn er meerdere opties. Je kunt een combinatie kopen die werken op infrarood signalen. Maar ook lasersignalen zijn een mogelijkheid., deze techniek zou beter werken dan infrarood. Maar de technologie staat niet stil. Een blauw licht in combinatie met een spiegeltechniek maakt de mogelijkheden groter. We noemen dit een optisch signaal, deze apparaten werken ook prima op minder vlakke ondergronden. Verder moet je ook even opletten als je linkshandig bent. Er zijn namelijk speciale linkshandige uitvoeringen! Ben je op zoek naar apparatuur voor bij jouw tablet? Dan is een draadloze set echt een aanrader. Het vergroot het gemak waarmee je werkt als je onderweg bent.

Gaming set

Voor de gamers onder ons is de keuze weer anders. Veel gamers zullen zweren bij het ouderwetse 'snoertje' omdat even geen verbinding meteen einde spel betekent. Dit is echter ondertussen achterhaald. Een gaming keyboard en muis zijn tegenwoordig ook prima als set te verkrijgen. Naast de goede ontvangst, die hierbij overduidelijk belangrijk is, zijn er meer punten waar je op moet letten als je een dergelijke set gaat kopen voor het spelen van jouw games:

  • Ergonomie: langer gamen zonder RSI en andere klachten;
  • Extra functies op een speciale gaming muis, zoals instelbare gevoeligheid;
  • De bewegingssnelheid ervan;
  • De grip;
  • Programmeerbare knoppen;
  • De keyboard-indeling, voor gamers is het fijner als de toetsen op een speciale manier boven elkaar geplaatst zijn;
  • De voeding: kan je gaming set eventueel bedraad worden als de batterij leeg is, zodat je toch verder kunt spelen.
Een combinatie werkt tegenwoordig prima als game-apparatuur.

Het oog wil ook wat

Naast het kopen van een combinatie kun je ook kiezen om nog meer te kopen wat netjes bij elkaar past. Zeker als je werkplek in de huiskamer is, is een harmonieuze uitstraling toch wel erg mooi. Je kunt ervoor kiezen om naast je draadloos toetsenbord en muis ook een bijbehorende mat te kopen of om echt voor een bepaalde kleur te kiezen die mooi in je interieur staat. Voor de echte hardcore gamer is gelikt uitziende gaming gear ook van belang. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie met een strak design of met extra RGB verlichting. Uiteraard kun je het ook leuk vinden om een apart model te kiezen. Bekijk snel ons complete assortiment.

Vragen en advies

Kies de set die je nodig hebt en ga aan de slag! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een product? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.


Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,1
Uitstekend "Goede muis voor een leuke prijs. De kleine ontvanger is wel super handig ik kan hem nu gewoon in mijn laptop laten zitten." 9,5
Perfect "Zodra je het stekkertje in de computer insteekt werkt de muis direct. Dus geen ingewikkelde installaties meer. De draadloze muis stoort of stottert niet. En hij ligt prima in de hand." 10
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links